Tidsregistreringssystem til projektstyring

NaviDoc Time

Få styr på medarbejdernes tidsforbrug

Integreres til økonomisystem

Med vores store erfaring i integrationer med økonomisystemer kan vi tilbyde integrationer til diverse økonomisystemer for et samlet overblik.

Specifik adgang for medarbejderne

Skal medarbejderen registrere tid på et projekt, eller skal bogholderiet have et bedre overblik? NaviDoc Time tilpasses efter virksomhedens behov.

Let og intuitiv brugerflade

Vi har gjort det let og enkelt at registrere tiden på projekter, så dine medarbejdere ikke behøver kurser, før de bruger systemet.

Giver nemt overblik

For projektledere giver dette værktøj et nemt overblik over, hvor mange timer der er blevet brugt, og hvem der har brugt timerne.

NaviDoc Time

Tiden registreres i virksomhedens økonomisystem

NaviDoc Time giver bogholderiet et nemt og enkelt overblik over tiden, registreret på de enkelte projekter, og giver dertil et overblik over den enkelte medarbejders tid, der er brugt på de enkelte projekter, så regningen til kunden nemt og enkelt kan sendes ud med de korrekte timetal.

NaviDoc Time

Adgang via alle enheder

Med NaviDoc Time får virksomheden adgang til vores mobile app, hvor medarbejderne nemt og enkelt kan registrere deres tid på projekter i systemet. Dette gør, at medarbejderen kan registrere tiden på farten og ikke behøver en computer i nærheden for at registrere sin tid i systemet.

da_DKDansk