Navidoc Time

Tidsregistrerings system til projektstyring

Nem og intuitiv tidsregistrering 

Skaber nemt overblik over tidsforbrug

Adgang via mobil, tablet og computer

Få styr på medarbejdernes tidsforbrug

Integreres til økonomisystem

Med vores store erfaring i integrationer med økonomisystemer, kan vi tilbyde integrationer til diverse økonomisystemer for et samlet overblik.

Let og intuitiv brugerflade

Vi har gjort det let og enkelt, at registrere tiden på projekter, så dine medarbejdere ikke behøver kurser før de bruger systemet.

Specifik adgang for medarbejderne

Skal medarbejderen registrere tid på et projekt, eller skal bogholderiet have adgang til overblikket? Navidoc Time tilpasses virksomhedens behov.

Giver nemt overblik

For projektledere giver dette værktøj et nemt overblik over, hvor mange timer der er blevet brugt, og hvem der har brugt timerne.

Adgang via alle enheder

Med Navidoc Time får virksomheden adgang til vores mobile app, hvor medarbejderne nemt og enkelt kan registrere deres tid på projekter i systemet. Dette gør, at medarbejderen kan registrere tiden på farten, og ikke behøver en computer i nærheden for at registrere sin tid i systemet.

Tiden registreres i virksomhedens økonomisystem

Navidoc Time giver bogholderiet et nemt og enkelt overblik over tiden registreret på de enkelte projekter, og giver dertil et overblik over den enkelte medarbejders tid brugt på de enkelte projekter, så regningen til kunden nemt og enkelt kan sendes ud med de korrekte timetal.

Hver dag er der over 3500 virksomheder der benytter sig af fordelene ved Navidoc

Snak med en af vores eksperter

da_DKDansk
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)