Workflow Time

Nem og enkel tidsregistrerings app til projektstyring for konsulenter.

Tidsregistrering i skyen

Timeregistrering kan udføres, når det passer dig – og vi tilbyder en række forskellige metoder, der gør det let at få adgang til Navidoc Time.
Du kan få adgang via vores app, så du kan registrere din tid i systemet imens du sidder hos kunden, eller tilgå systemet via en webbrowser.

Specifik adgang til projekter

Via ugesedler er det muligt for medarbejderen at registrere timer for alle ugens syv dage i én arbejdsgang. Ugesedlen viser kun de projekter og opgaver, som en medarbejder er tilknyttet. Det er muligt at opsætte et godkendelses flow så ugesedlen sendes til en eller flere godkendere og når den er godkendt konteres den og data sendes til bogføring i økonomisystemet.

Brugervenlig tidsregistrering

Fælles for alle vores løsninger er, at de er enkle og hurtige at bruge – selv ved mange opgaver. Jo nemmere og hurtigere timeforbruget kan gemmes, jo oftere og mere nøjagtige bliver registreringerne.

Hver dag er der over 3500 virksomheder der benytter sig af fordelen ved Navidoc. Bliv en del af optimeringen, og frigør arbejdskraft til jeres kernekompetencer.

da_DKDansk